bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa

El nostre compromís és un cultiu de la vinya basat en un total respecte pel medi ambient, optimitzant els recursos naturals i recuperant els usos més tradicionals, amb una total compenetració amb els cicles biològics.

 

No emprem cap tipus de producte químic de síntesi o organismes genèticament modificats (OGMs), ni per a l'abonament ni per a l'eliminació de plagues. Mantenim cobertes vegetals com a abonament verd per millorar l'estructura del sòl, d'aquesta manera conservem la fertilitat de la terra de manera sostenible. L'herba també ens ajuda a controlar el vigor de les vinyes.

 

El nostre objectiu és l'obtenció d'unes vinyes sanes en complet equilibri amb l'entorn per a la producció d'un raïm de màxima qualitat.

 

L'elaboració dels nostres vins es manté en equilibri amb la nostra política ecològica, disminuint al màxim els recursos com l'energia i l'aigua; són embotellats en ampolla de vidre i amb tap de suro natural, totalment biodegradable.

 

El resultat és l'obtenció d'uns vins que a més de ser de gran qualitat, sabor i aroma, mantenen tots els principis naturals del raïm, de gran riquesa nutritiva i prevenció de malalties, millorant la qualitat de vida de tot aquell que tingui el plaer de consumir-los.