bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Malondro & DO Montsant a Suïssa


 

Celler Malondro va ser un dels 8 cellers participants a l'acte "DO Montsant a Suïssa" concretament a Zurich el passat 16 de maig.

 


Els professionals del vi van tenir l'oportunitat d'aprendre més sobre la DO Montsant, la diversitat dels vins,principalment de Garnatxa i Carinyena que reflecteixen la diversitat de sòls i microclimes dins de la mateixa zona.

 


David Schwarzwälder, un periodista alemany molt conegut, especialitzat en vins i menjar espanyol, va fer un seminari per explicar més detalls sobre la regió i amb l'oportunitat de provar un vi representatiu de cada celler. Malondro Blanc 2015 que va guanyar Or Plus a Gilbert & Gaillard va agradar molt als participants. La combinació de fruita, mineralitat i el seu punt salí al final, va sorprendre de manera molt agradable a tots els presents. David Schwarzwälder té una àmplia experiència amb els vins espanyols en els mercats de Suïssa, Àustria i Alemanya.

 


Durant el seminari hi havia un Showroom on els assistents van tastar 24 vins. Gairebé 70 professionals, incloent importadors, distribuïdors, botigues especialitzades, premsa especialitzada i HORECA van estar presents en l'esdeveniment. Més tard, va haver l'oportunitat de que els aficionats al vi poguessin tastar i conèixer els vins de DO Montsant. Aquesta acció va ser una bona oportunitat per al celler, per donar a conèixer els seus vins a Suïssa.

 


Moltes gràcies a tots els participants!