bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Montsant USA Wine Tour


 

Celler Malondro va ser un dels 13 cellers de la Denominació d'Origen Montsant que va participar al "Montsant USA Wine Tour" organitzat per Acció (Departament de la Generalitat de Catalunya). Un total de 40 vins van estar disponibles per a professionals assistents a l'acte. Gairebé 200 experts entre importadors, distribuïdors, sommeliers, botigues especialitzades, premsa i restaurants, van assistir als esdeveniments de Miami (Florida) i Los Angeles (Califòrnia) per descobrir el perfil dels vins d'aquesta DOP. Cada esdeveniment va començar amb un seminari impartit pel Sommelier Lucas Payà, molt conegut pel seu temps com a Sommelier de “El Bulli”, restaurant de Ferran Adrià, que també té àmplia experiència en el mercat nord-americà. El seminari tractava el tema dels diferents sòls de la zona, el raïm típics, el clima i característiques principals dels nostres vins. Seguidament, s'organitzava un showroom on els professionals podien provar els vins dels cellers participants. 
El mercat dels EUA, és el més gran en quan a exportació en volum dels vins de Montsant. És per això que aquesta acció va ser una bona oportunitat pel celler per poder posicionar els seus vins dins aquest territori i ampliar la seva presència al mercat dels EUA. A més, pels professionals del vi a Miami i Los Angeles, va servir per donar a conèixer i experimentar de primera mà els vins del Montsant.

 


Gràcies a tots els participants.