bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Prowein 2017


 

 

Un any més Celler Malondro ha participat en la fira de vi més important, a dia d’avui, internacionalment, Prowein 2017. Enguany es va celebrar els dies 19,20 i 21 de Març al Recinte Ferial de Messe Düsseldorf (Alemanya) juntament amb 15 cellers més de la DO Montsant.

Sis d’aquests cellers vàrem compartir l’espai que el Consell Regulador va habilitar per quart any a la fira, a la zona de Prodeca.

 

 

Prowein, és una de les trobades professionals més importants pels cellers de la DO Montsant, “especialment en tractar-se d’una fira a Alemanya, el segon destí de l’exportació de vins de la DO” (segons ens indica la web de la denominació d’origen). No només ciutadans alemanys visiten el recinte aquest dies sinó que també hi són presents professionals d’Holanda, Dinamarca, Bèlgica i Suïssa..., entre d’altres països d’arreu del món.

 

 

Per més informació podeu visitar el nostre espai a la web de Prowein: http://www.prowein.com/vis/v1/en/exhibitors/prowein2017.2521292?oid=29558&lang=2

 

 

Gràcies un cop més a tots els assistents.

Fins l’any que ve