bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
CATA DE VINS A DINAMARCA


 

Dimecres passat 23.11.15 , varem viatjar direcció Copenhaguen (Dinamarca)  amb les mostres de vi de Celler Malondro per presentar al poble Danés els nostres vins.

 

El mateix dimecres a la nit la gent d’ACCIÓ (un grup associat de la Generalitat de Catalunya que dóna suport a l'empresariat català mitjançant 6 delegacions a Catalunya i una xarxa de 36 oficines arreu del món) va organitzar pels representants dels diferents cellers, un sopar típic de la zona.

 

El dijous, en una sala d’art al vell mig de Copenhaguen la KUNSTFORENINGEN GAMMEL STRAND, varem presentar els vins: Malondro, Latria, Coelum i Malondro Blanc a diferents Sommeliers, restauradors, distribuïdors, botiguers... Tots ells van quedar encantats!

 

L’últim dia, divendres, varem fer un Retailtour, tots els cellers junts un per conèixer a diferents compradors, botiguers i especialistes de venta de vi a Dinamarca.

 

 

Gràcies a tots els organitzadors, i als clients assistents a l’acte.

 

Ens veiem a la pròxima trobada