bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Festa dels Millors vins de Catalunya 2016


 

El passat dilluns 21 de novembre de 2016, es va celebrar la Festa dels Millors Vins de Catalunya a la Sala Foyer del Liceu de Barcelona.

 

La 9a edició d’aquest any 2017 l’han publicada i treballada un any més la Silvia Naranjo i en Jordi Alcover. Tal i com s’indicava a la gala d’entrega de premis, “La Guia és un referent a Catalunya, i una aposta per la proximitat, i per ajudar a donar a conèixer  els vins catalans a tothom.”

 

Dins el marc de la DO Montsant es van presentar 130 vins dels quals 41 han estat puntuats amb 9.50 punts o més, llindar a partir del qual els autors de la publicació consideren que es tracta de vins Top.

 

Concretament, les valoracions mitjanes dels vins de la DO Montsant han estat de 9,47 per vins blancs amb criança i 9,13 pels vins negres amb criança.

 

 

Vist això, a continuació us mostrem les puntuacions obtingudes pel Celler Malondro:

Malondro Blanc 2015: 9,59

Malondro 2013: 9,36

Latria 2013: 8,98