bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Missió Inversa Japó 2016


 

 

Importadors i periodistes japonesos han visitat aquesta setmana la DO Montsant en una missió inversa organitzada pel seu Consell Regulador.

 

L’objectiu principal d’aquesta trobada ha estat potenciar la imatge i la comercialització dels vins Montsant al país asiàtic, ja que és el tercer mercat exterior per volum d’exportació d’aquesta DO.

 

 

Al llarg de la setmana la DO ha organitzat diferents activitats per aquest grup de professionals: presentació, tastos guiats, visita al territori de la DO, visita al VITEC ( Parc tecnològic del Vi), visita a Siurana... Però, en concret ahir dimarts dia 7 de setembre, va tenir lloc un showroom a Falset en el que, els cellers participants, podien presentar 3 vins de la seva bodega als diferents empresaris. Celler Malondro va presentar : Malondro 2012, Latria 2012 i Malondro Blanc 2015.

 

 

La missió inversa es tanca avui dijous 8 de setembre amb un intens programa de visites dels importadors i periodistes als cellers, visites que permetran conèixer amb més detall els projectes i la filosofia que hi ha darrera de cada celler i ampolla de vi.

 

 

Foto: Visita de les vinyes de Celler Malondro aquest mati