bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Jornada Gastronomica Cornudella 2016


 

A Cornudella de Montsant es pot gaudir d’una gastronomia molt característica de la zona, provinent de productes de la pròpia terra, ajuntant, sabor i qualitat.

 

El passat diumenge 15 de maig de 2016  va tenir lloc la ja tradicional jornada gastronòmica amb el corresponent dinar de germanor, amb la 19ª edició de la paella de conill elaborada per La Colla de paellers de la vila i la “cargolada” que enguany es celebra la 13ª edició. 

 

 

A més del menjar, no hi pot faltar un bon vi i es per això que els cellers locals, el mateix dia de 11-14h vàrem presentar un tast dels nostres vins. Els que us vàreu acostar a l’estand de Celler Malondro vàreu poder tastar el Malondro, Latria Coelum i Malondro Blanc que fa ben poquet que ha sortit a la llum.

 

 

Juntament amb això, la diada es va amenitzar amb colles castelleres (Castellers d’Altafulla i Brivalls de Cornudella) música en viu, activitats pels més petits, mercat d’artesania…

 

 

Per sort, el bon temps ens va acompanyar i, tot en conjunt, va resultar una jornada ben completa.

 

 

No us ho perdeu l’any vinent!