bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Fira del vi de Falset 2016


 

El 30 d’abril, 1-2 de maig va tenir lloc la Fira de vi de Falset, tal i com ja havíem anunciat anteriorment.

 

Tots els amants del vi que es van acostar fins la comarca del Priorat, van poder gaudir d’un cap de setmana carregat d’activitats al voltant del món del vi. Des de tastos de blancs, compra de vins directe als cellers, un programa de tastos continuat en una carpa a càrrec de l’escola d’enologia Jaume Ciurana… entre moltes altres.

 

Tot i que dissabte no va acompanyar gaire el temps, al llarg del matí va anar sortint el sol i la gent no va dubtar en acostar-se a tastar els vins dels cellers participants a la fira, tot i que el vent ens va acompanyar tot el cap de setmana.

 

La DO Montsant va organitzar un incentiu força interessant, que convidava a comprar ampolles de vi dels cellers de la DO Montsant i, a canvi,  el consell regulador els hi regalava una samarreta.

 

Per tancar l’event d’aquest any, dilluns es va celebrar la jornada específica per professionals, on distribuïdors, comercials, responsables de botigues i restaurants… van poder gaudir del tast en exclusiva per ells.

 

 

Gràcies a tots els que us vareu acostar a l’stand de Celler Malondro, esperem trobar-vos l’any vinent!

@CellerMalondro

 

Salut!