bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Tast Gilbert & Gaillard 2016 amb l'INCAVI


 

Ahir, dins la Fira Alimentaria 2016,  va tenir lloc l’acte de lliurament de premis de la revista Gilbert & Gaillard.

 

Des de Celler Malondro, estem molt contents d’anunciar les puntuacions obtingudes al tast  dut a terme per la prestigiosa revista francesa.

 

- Malondro 2013: OR

- Latria 2013: OR Plus

- Coelum 2013: OR

 

Fa unes setmanes, aquesta organització, ha posat punt i final a la seva visita per terres catalanes, organitzada per l’INCAVI (l’Associació Vinícola Catalana i l’Institut del Cava), on han tastat més de 330 vins i caves catalans.

 

Tal i com indiquen al titular de la noticia de la seva pàgina web “Gilbert & Gaillard impressionats pel vins i cellers catalans” i així ens ho van transmetre en el moment de l’entrega.

 

Aquesta revista, fundada pel senyor François Gilbert, que es distribueix a 22 països, és la segona més important de vins al món, i en aquesta edició, dedicarà un reportatge a Catalunya.

 

Una de les persones més significatives d’aquesta organització Evelyn Israel, conclou dient que “Catalunya és passió, en relació a la tradició esta contínuament innovant, ha estat un honor veure com les noves generacions tenen un interès per a recuperar el passat, conservant el que s’ha aconseguit i experimentar pel futur, símbols de l’èxit, sens dubte”.

 

Per a més informació visiteu: http://es.gilbertgaillard.com/