bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
#Firadelvi Falset 2016


A menys d'un mes de la #Firadelvi de Falset 2016, (adjuntem la carta de Presentació del lloc oficial) , aquest any CELLER MALONDRO,  hi estarà present, podreu tastar i disfrutar dels nostres vins en un ambient molt agradable envoltat per molts amants del món del vi així com comprar-los a la mateixa fira, d'una manera fàcil i ràpida.

T'hi esperem!

 

 

 

Els dies 30 d’abril i 1 de maig de 2016, els vins de la DO Montsant i la DOQ Priorat tornaran a ser els protagonistes de la Fira del Vi de Falset. Al seu voltant girarà un esdeveniment que s’ha convertit en cita obligada per a afeccionats i professionals del sector, sabedors que a la comarca del Priorat s’elaboren grans vins reconeguts arreu del món.

 

 

Entre els que s’acosten a Falset, s’hi troba força públic estranger, un fet que s’explica per l’elevat percentatge d’exportacions de totes dues denominacions d’origen. Amb tot, la Fira és també un gran aparador dels vins de la comarca entre el consumidor català. Aquest està cada cop més interessat en els productes de qualitat que s’elaboren al territori i, concretament, en descobrir la cultura del vi, molt arrelada en comarques com el Priorat.

 

 

Precisament, aquest és un dels grans valors d’aquesta Fira, la possibilitat d’enraonar amb els elaboradors d’aquests grans vins a casa seva, al Priorat. És una oportunitat perfecta per conèixer el treball artesà que conté cada ampolla de vi i, alhora, per deixar-se seduir per l’entorn i els paisatges d’on naixen.

 

 

El cap de de setmana del 30 d’abril a l’1 de maig de 2016 tens una cita a Falset. Hi faltaràs?

 

 

 

Per més informació consulteu http://www.firadelvi.org/