bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Prowein 2016


 

El passat 13, 14 i 15 de Març, va tenir lloc a la població de Düsseldorf (Alemanya), la Fira de vi més important internacionalment, PROWEN 2016.

 

Al voltant de 55.000 visitants de tot el món (un 6% més que l’any 2015 segons dades de la pàgina oficial de l’esdeveniment), van poder recollir informació en els 6.200 expositors, per fer comandes, reunions, visites o tastos de nous productes, a la vegada que varen poder gaudir de les diferents activitats programades per tots els amants del vi.

 

Per primer any, Celler Malondro, va formar part d’aquesta fira dins l’illa de la DO Montsant (que és el 3r any que hi participa). Tal i com ho expliquen al seu lloc web “Prowein és una de les trobades més importants dels cellers amb els professionals, especialment en tractar-se d’una fira a Alemanya, el segon destí de l’exportació de vins de la DO. A més, cal tenir en compte que també es donen cita en aquest esdeveniment molts professionals de països veïns com Holanda, Dinamarca, Bèlgica i Suïssa, països que se situen entre els deu principals mercats per als vins Montsant.”

 

Donada l’ importància de l’acte no varem voler deixar passar l’oportunitat sense presentar els nostres vins: Malondro 2012, Latria 2012 i Coelum 2010. ( Podeu visitar les seves fitxes de tast al següent enllaç http://www.malondro.es/vins.php )

 

Gràcies a les nombroses visites al nostre Stand F92, varem poder captar les impressions de primera mà, dels compradors i venedors del nostre producte i així conèixer una mica més profundament el consumidor final per tal de seguir millorant any rere any.

 

Agraïts per totes les visites i opinions rebudes, esperem tornar a participar en la pròxima edició, que tal i com anunciaven a la sortida del recinte serà els dies 19-21 de març de 2017.

 

Gràcies. Danke. Gracias. Thank You. Merci. Dank u wel.