bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Premis Wein Trophy 2015


 

 

Dins la modalitat dels premis “Wine trophy” existeixen diferents premis depenent de la zona que presentis el vi. Entre totes les posibilitats, Celler Malondro ha participat en el de Berlin i en el d’Asia, on ha obtingut 4 medalles d’or, dues a cada un dels premis, amb els vins: Latria, Xabec i Besllum.

 

 

En primer lloc, tenim el Berliner Wein Trophy 2015, que es van estrenar l’any 2004, i enguany s’ha convertit en el concurs més gran i un dels més internacionals del país.

 

Tal i com indica la web Quien gana en Berlín gana los corazones del mundo del vino entero” i es que, en aquest concurs es posen a prova fins a 5000 vins selectes, en una cata  aporta tancada a l’Hotel am Borgsigturm de Berlin-Tegel, els quals desprès es convertirán en vins referents de la zona.

 

 

En segon lloc, trobem el premi Asia Wine Trophy 2015. Segons indica la pàgina web, el consum de vi a Asia, ha augmentat considerablement en els últims anys. Gràcies a aquest premi, es satisfà la demanda de reconèixer i conèixer, per part dels consumidors asiàtics, vins de qualitat.

 

 

En aquest, cas la decisió la van prendre més de 120 jutges d’excel·lència, en una cata inicial de més de 3200 vins presentats (provinents de 29 països diferents) els jurats internacionals, han concedit més d’un miler de medalles ( 21 Gran Or, 720 Or, 432 Plata), amb aquestes xifres, s’ha convertit amb el concurs més important d’Asia. Un any més, aquesta cata va rebre el suport incondicional de la prestigiosa universitat de  Kyung Hee de Seúl.