bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Jornada Gastronòmica de Cornudella de Montsant 2015


 

 

El passat diumenge 24 de maig de 2015, va tenir lloc la Jornada Gastronòmica de Cornudella de Montsant.

 

 

Com no pot ser diferent, el poble disposa d'una gastronomia i sabors característics. Tal i com s’indica a l’espai web del seu ajuntament, la  seva cuina “és clar exemple de l’unió de productes de qualitat, tradició i modernitat”.  

 

 

Al llarg de tot el dia es va poder gaudir, d’activitats com tallers d’artesania, castellers…i de diferents paradetes amb productes característics de la zona. Entre tot això, cal destacar la plaça on hi havia el tast de vins i tapes. En aquest ambient de germanor, tothom que volia podia catar els vins de Celler Malondro, Malondro’12 i Latria’12, entre d’altres.

 

 

Al costat d’aquesta gran festa del vi, la Colla de Paellers de la vila van cuinar dos plats típics : per una banda, una paella enorme d'arròs amb conill (celebrant la 18ª edició d'aquesta diada), i per altra banda, una cassolada de cargols coents per als més atrevits (12ª edició).

 

 

Tot els assistents van poder gaudir del poble i de l’impressionant paisatge que envolta aquestes terres.

 

 

 

Us hi esperem l’any que ve!