bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
20ª Fira del Vi Falset


 

 

 

El primer cap de setmana de maig 2015, es va celebrar la 20ª edició de la #Firadelvi a Falset.

 

 

 

Duran el llarg cap de setmana del pont del dia del treballador, Falset es va convertir en un punt de trobada de gent provinent de molts indrets, interessada pel vi, la cultura i el paisatge.

 

 

 

La plaça on es estava situada la fira, acollia amants del vi en un ambient molt calorós però a la vegada familiar i alegre, tot i les altes temperatures (34Cº) que es van patir en la comarca del Priorat.

 

 

 

Tal i com informa l’espai web oficial de la fira: www.firadelvi.org es van vendre “4.500 tiquets amb més de 22.500 tasts de vins, superant la xifra de 20.000 tasts que ens havíem marcat com objectiu per celebrar la 20ª edició de la fira”.

 

 

 

 

Celler Malondro va tenir l’oportunitat d’estar exposat en aquesta fira i donar a conèixer els seus vins (Malondro, Coelum, Latria i Malondro Blanc) a prop de 20.000 persones que van gaudir d’aquesta diada ja arrelada en els calendaris dels fanàtics del vi.