bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Premiats a la revista Gilbert&Gaillard 2015

22-10-2015

 

Gilbert & Gaillard, és el nom de la prestigiosa revista francesa, distribuïda a 22 països diferents que compta amb més de 2 milions de lectors l’any. En el seu últim número, es va fer un article dedicat al Montsant, fent ressò a la “màgia de la diversitat” juntament amb un recull d’impressions fent referència a la seva visita del passat mes de juliol per aquesta zona del Priorat

 

 

 

Durant la seva estada, François Gilbert, director de la revista i, Evelyn Israel, representant a Espanya, van tenir l’oportunitat de tastar un nombre representatiu de vins de la DO Montsant, que són ressenyats a la guia del Concurs Internacional de la revista.

 

Entre ells, van poder catar vins de Celler Malondro. Un d’ells, el Latria 2012 ha estat premiat amb una Medalla d’or

 

 

Per més informació visiteu l’espai web: http://es.gilbertgaillard.com/


Premis Wein Trophy 2015

22-10-2015

 

 

Dins la modalitat dels premis “Wine trophy” existeixen diferents premis depenent de la zona que presentis el vi. Entre totes les posibilitats, Celler Malondro ha participat en el de Berlin i en el d’Asia, on ha obtingut 4 medalles d’or, dues a cada un dels premis, amb els vins: Latria, Xabec i Besllum.

 

 

En primer lloc, tenim el Berliner Wein Trophy 2015, que es van estrenar l’any 2004, i enguany s’ha convertit en el concurs més gran i un dels més internacionals del país.

 

Tal i com indica la web Quien gana en Berlín gana los corazones del mundo del vino entero” i es que, en aquest concurs es posen a prova fins a 5000 vins selectes, en una cata  aporta tancada a l’Hotel am Borgsigturm de Berlin-Tegel, els quals desprès es convertirán en vins referents de la zona.

 

 

En segon lloc, trobem el premi Asia Wine Trophy 2015. Segons indica la pàgina web, el consum de vi a Asia, ha augmentat considerablement en els últims anys. Gràcies a aquest premi, es satisfà la demanda de reconèixer i conèixer, per part dels consumidors asiàtics, vins de qualitat.

 

 

En aquest, cas la decisió la van prendre més de 120 jutges d’excel·lència, en una cata inicial de més de 3200 vins presentats (provinents de 29 països diferents) els jurats internacionals, han concedit més d’un miler de medalles ( 21 Gran Or, 720 Or, 432 Plata), amb aquestes xifres, s’ha convertit amb el concurs més important d’Asia. Un any més, aquesta cata va rebre el suport incondicional de la prestigiosa universitat de  Kyung Hee de Seúl.