bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
IV Experiència Verema Barcelona

17-11-2016

 

El passat dilluns 14 de novembre de 2016 va tenir lloc la IV Experiència Verema.

 

Un cop més, la cita va reunir a distribuïdors, sommeliers, aficionats del vi, premsa... en un entorn únic com és el Museu Marítim de Barcelona. Un espai que va reunir més de 100 bodegues i cellers. A més del showroom, aquest any també va haver-hi cates temàtiques a l’Hotel España, un espai modernista situat a la Rambla.

Al llarg del dia, de 12h a 21h ininterrompudament, es va poder gaudir dels productes de elaboradors nacionals i exposant productes coneguts o novetats per les properes campanyes.

 

Per part de Celler Malondro vem oferir als assistents:

- Malondro 2012

- Latria 2012

- Malondro Blanc 2012

 

Gràcies a tots els que us vàreu acostar al nostre estand,  i no vàreu deixar escapar aquesta cita exclusiva pels amants del món enològic.


Festa dels Millors vins de Catalunya 2016

30-11-2016

 

El passat dilluns 21 de novembre de 2016, es va celebrar la Festa dels Millors Vins de Catalunya a la Sala Foyer del Liceu de Barcelona.

 

La 9a edició d’aquest any 2017 l’han publicada i treballada un any més la Silvia Naranjo i en Jordi Alcover. Tal i com s’indicava a la gala d’entrega de premis, “La Guia és un referent a Catalunya, i una aposta per la proximitat, i per ajudar a donar a conèixer  els vins catalans a tothom.”

 

Dins el marc de la DO Montsant es van presentar 130 vins dels quals 41 han estat puntuats amb 9.50 punts o més, llindar a partir del qual els autors de la publicació consideren que es tracta de vins Top.

 

Concretament, les valoracions mitjanes dels vins de la DO Montsant han estat de 9,47 per vins blancs amb criança i 9,13 pels vins negres amb criança.

 

 

Vist això, a continuació us mostrem les puntuacions obtingudes pel Celler Malondro:

Malondro Blanc 2015: 9,59

Malondro 2013: 9,36

Latria 2013: 8,98


Guia vins ABC 2017

30-11-2016

 

 

Fa pocs dies hem rebut les puntuacions de la Guia Vino ABC. Una guia elaborada per Juan Fernandez-Cuesta, crític i periodista del diari on s’ho reflecteix la qualitat de vins de fins a 30€

 

Dintre d’aquest marc, estem contents per les puntuacions obtingudes aquesta edició

- 93 punts Coelum 2010

- 92 punts Latria 2012

 

 

Tal i com indiquen a la web de la DO Montsant “Juan Fernández-Cuesta ha mostrat en més d’una ocasió la seva admiració pels vins de Montsant. De fet, les ressenyes dels vins Montsant que apareixen a la guia de 2017, en les que valora la qualitat del raïm i el vi i també el bon treball a celler, així ho evidencien”


CATA DE VINS A DINAMARCA

30-11-2016

 

Dimecres passat 23.11.15 , varem viatjar direcció Copenhaguen (Dinamarca)  amb les mostres de vi de Celler Malondro per presentar al poble Danés els nostres vins.

 

El mateix dimecres a la nit la gent d’ACCIÓ (un grup associat de la Generalitat de Catalunya que dóna suport a l'empresariat català mitjançant 6 delegacions a Catalunya i una xarxa de 36 oficines arreu del món) va organitzar pels representants dels diferents cellers, un sopar típic de la zona.

 

El dijous, en una sala d’art al vell mig de Copenhaguen la KUNSTFORENINGEN GAMMEL STRAND, varem presentar els vins: Malondro, Latria, Coelum i Malondro Blanc a diferents Sommeliers, restauradors, distribuïdors, botiguers... Tots ells van quedar encantats!

 

L’últim dia, divendres, varem fer un Retailtour, tots els cellers junts un per conèixer a diferents compradors, botiguers i especialistes de venta de vi a Dinamarca.

 

 

Gràcies a tots els organitzadors, i als clients assistents a l’acte.

 

Ens veiem a la pròxima trobada