bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
3a Experiència Verema Barcelona

10-11-2015

Ahir, 9 de novembre de 2015, es va celebrar la 3ª edició de L’Experiència Verema Barcelona, al Museu Marítim de Barcelona. Un espai únic on es van reunir més de 100 bodegues i cellers expositors, juntament amb el públic assistent format per, usuaris de la revista organitzadora de l’event, verema.com professionals del sector, premsa, distribució, hosteleria, estudiants, aficionats del món del vi i un llarg etcètera.

 

De 12h a 21h, els visitants van tenir l’oportunitat de tastar els següents vins de Celler Malondro:

 

- Malondro 2012

- Latria 2012

- Malondro Blanc 2014

 

 

Aquests, han estat molt ben valorats per verema.com i les opinions dels professionals que els cataven eren molt favorables, podem dir que la gent marxava de la taula 83, amb “bon sabor de boca”.

 

 

Gràcies a tots els assistents per formar part d’aquesta cita exclusiva per professionals i amants del món enològic.

www.verema.com @CellerMalondro


Exclusiu Tast DO Montsant per a professionals

18-11-2015
Us adjuntem el comunicat de la DO referent a l'acte qu es va celebrar el passat dilluns dia 16 de novembre al Recinte Modernista de l'hospital de Sant Pau de Barcelona:
 
 

 

Un total de 41 cellers de la Denominació d’Origen Montsant han aterrat a Barcelona, al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau, per oferir un exclusiu tast dels seus vins als professionals del sector.  L’acte ha atret un total de 962 professionals de la restauració i la distribució que han pogut conèixer de primera mà els vins que estimen la terra. Sommeliers, botiguers, restauradors i representants de diverses institucions del sector, han omplert un espai únic que ha bullit d'activitat fins les 9 del vespre.

 

 

La qualitat dels vins de Montsant, de garnatxes i carinyena, ha donat la raó a la crítica i premsa especialitzada, que en el seu dia la qualificava de “valor a l’alça” i “gran descobriment”. Avui dia, els vins de Montsant es troben a les taules d’una quarantena de països. Gairebé la meitat dels vins que s’elaboren a Montsant es destina a l’exportació. L’altra meitat es concentra en el mercat català, on els darrers cinc anys les vendes de vins de la DO Montsant han augmentat de manera significativa, fins al punt que en la actualitat més de 3 milions d’ampolles es venen en territori català.

 

 

 

 

 

És la voluntat de seguir treballant en la promoció en aquest mercat que ha dut al Consell Regulador a organitzar un tast d’aquest nivell. De fet, segons Pilar Just, presidenta de la DO Montsant: “el públic que s’ha reunit avui ha demostrat gran interès per tots i cadascun dels cellers, no han tastat només un vi, han volgut passar taula per taula per conèixer tot el que ofereixen els cellers de la DO Montsant”.

 

Així mateix els cellers de Montsant mantenen el seu propòsit de seguir sorprenent i captivant amb vins de gran qualitat, fidels a un territori on un clima de contrastos, l’orografia accidentada, la variabilitat de sòls, les varietats històriques de raïm i la mà de l’home són font de matisos.

 

Desde Celler Malondro volem donar les gràcies a tots els assistents a l'acte.

 

Fins la propera!

 

www.malondro.es