bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Fira del vi de Falset 2016

06-05-2016

 

El 30 d’abril, 1-2 de maig va tenir lloc la Fira de vi de Falset, tal i com ja havíem anunciat anteriorment.

 

Tots els amants del vi que es van acostar fins la comarca del Priorat, van poder gaudir d’un cap de setmana carregat d’activitats al voltant del món del vi. Des de tastos de blancs, compra de vins directe als cellers, un programa de tastos continuat en una carpa a càrrec de l’escola d’enologia Jaume Ciurana… entre moltes altres.

 

Tot i que dissabte no va acompanyar gaire el temps, al llarg del matí va anar sortint el sol i la gent no va dubtar en acostar-se a tastar els vins dels cellers participants a la fira, tot i que el vent ens va acompanyar tot el cap de setmana.

 

La DO Montsant va organitzar un incentiu força interessant, que convidava a comprar ampolles de vi dels cellers de la DO Montsant i, a canvi,  el consell regulador els hi regalava una samarreta.

 

Per tancar l’event d’aquest any, dilluns es va celebrar la jornada específica per professionals, on distribuïdors, comercials, responsables de botigues i restaurants… van poder gaudir del tast en exclusiva per ells.

 

 

Gràcies a tots els que us vareu acostar a l’stand de Celler Malondro, esperem trobar-vos l’any vinent!

@CellerMalondro

 

Salut!


Els Brots 2016

11-05-2016

 

Després de la poda el cep comença a treballar i es produeix el plor de la vinya, que és una mica d'aigua i saba.

 

 

Al començar la primavera, la vinya comença a créixer. Pel cep hi corre saba i apareixen els brots com els d’aquesta foto, això marca l’inici d’una nova anyada.

 

 

Durant aquests mesos, la terra es treballa per afavorir el creixement de les arrels conjuntament amb la vida del sòl.

 

 

A més, en aquesta època ens trobem en un període de risc, ja que, una gelada primaveral, podria matar els brots i espatllar tota la temporada.

 

 

Esperem que la primavera no es faci enrere i el bon temps arribi per quedar-se!


Jornada Gastronomica Cornudella 2016

19-05-2016

 

A Cornudella de Montsant es pot gaudir d’una gastronomia molt característica de la zona, provinent de productes de la pròpia terra, ajuntant, sabor i qualitat.

 

El passat diumenge 15 de maig de 2016  va tenir lloc la ja tradicional jornada gastronòmica amb el corresponent dinar de germanor, amb la 19ª edició de la paella de conill elaborada per La Colla de paellers de la vila i la “cargolada” que enguany es celebra la 13ª edició. 

 

 

A més del menjar, no hi pot faltar un bon vi i es per això que els cellers locals, el mateix dia de 11-14h vàrem presentar un tast dels nostres vins. Els que us vàreu acostar a l’estand de Celler Malondro vàreu poder tastar el Malondro, Latria Coelum i Malondro Blanc que fa ben poquet que ha sortit a la llum.

 

 

Juntament amb això, la diada es va amenitzar amb colles castelleres (Castellers d’Altafulla i Brivalls de Cornudella) música en viu, activitats pels més petits, mercat d’artesania…

 

 

Per sort, el bon temps ens va acompanyar i, tot en conjunt, va resultar una jornada ben completa.

 

 

No us ho perdeu l’any vinent!