bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
20ª Fira del Vi Falset

11-05-2015

 

 

 

El primer cap de setmana de maig 2015, es va celebrar la 20ª edició de la #Firadelvi a Falset.

 

 

 

Duran el llarg cap de setmana del pont del dia del treballador, Falset es va convertir en un punt de trobada de gent provinent de molts indrets, interessada pel vi, la cultura i el paisatge.

 

 

 

La plaça on es estava situada la fira, acollia amants del vi en un ambient molt calorós però a la vegada familiar i alegre, tot i les altes temperatures (34Cº) que es van patir en la comarca del Priorat.

 

 

 

Tal i com informa l’espai web oficial de la fira: www.firadelvi.org es van vendre “4.500 tiquets amb més de 22.500 tasts de vins, superant la xifra de 20.000 tasts que ens havíem marcat com objectiu per celebrar la 20ª edició de la fira”.

 

 

 

 

Celler Malondro va tenir l’oportunitat d’estar exposat en aquesta fira i donar a conèixer els seus vins (Malondro, Coelum, Latria i Malondro Blanc) a prop de 20.000 persones que van gaudir d’aquesta diada ja arrelada en els calendaris dels fanàtics del vi.


Tast de professionals 2015- Fira del vi Falset

11-05-2015

 

 

El passat dia 4 de maig de 2015, el Castell de Falset va acollir el Tast de Professionals de la Fira del Vi, on es van reunir cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant juntament amb sommeliers, restauradors, distribuïdors, importadors i premsa especialitzada.

 

 

Aquesta trobada de cellers de la comarca del priorat serveix per presentar l’anyada 2013 i és l’acte que clausura la Fira del vi de Falset d’aquest any 2015.

 

 

Celler Malondro va presentar Malondro 2013, que va tenir molt bones crítiques per part del públic assistent al llarg del matí.

 

 

 

El tast, s’ha organitzat per tercer any consecutiu gràcies a la DOQ Priorat i DO Montsant, amb l’ intenció de potenciar el vessant professional de la Fira del vi.


FENAVIN 2015

14-05-2015

 

 

Ciudad Real tanca avui les portes a una de les cites més important del món del vi a nivell nacional, FENAVIN.

 

 

 

Desprès de 4 dies molt calorosos (35-40ºC), bodeguers, importadors i professionals del sector del vi, han apostat un any més per aquesta fira que acull aproximadament a unes 1400 bodegues de tot Espanya, un 12% més que l’edició anterior (2013) segons la premsa de la zona.

 

 

 

Els visitants han pogut visitar els diferents pavellons on han pogut trobar vins de gairebé totes les DO existents al país, on no hi faltava representació de vins de la DO Montsant, com els vins Malondro, Latria, Coelum....de Celler Malondro, que han aprofitat l’ocasió per donar a conèixer el seu vi internacionalment.

 

 

 

Més informació a l’espai web: http://www.fenavin.com/home.php


Primers Brots 2015

21-05-2015

 

Amb l'inici de la primavera, els brots de raïm comencen a sortir a les parcel·les de Celler Malondro.

 

 

Desprès d’un hivern d’acurada vigilància dels ceps, de les terres... ja es pot gaudir de l’inici d’un paisatge verd al peu del Montsant.

 

 

Degut a les altituds altes de la zona (500- 600m), el procés de naixement i maduració del brotim és una mica posterior a la resta de zones i això fa, també, que la verema s’enredereixi uns dies.

 

 

Per podreu gaudir d’aquest entorn, el proper diumenge 24 de maig de 2015 es celebra, a Cornudella de Montsant, una Jornada Gastronòmica, tradició ja molt arrelada a la zona. Aquí podreu catar els vins del nostre Celler.


Jornada Gastronòmica de Cornudella de Montsant 2015

29-05-2015

 

 

El passat diumenge 24 de maig de 2015, va tenir lloc la Jornada Gastronòmica de Cornudella de Montsant.

 

 

Com no pot ser diferent, el poble disposa d'una gastronomia i sabors característics. Tal i com s’indica a l’espai web del seu ajuntament, la  seva cuina “és clar exemple de l’unió de productes de qualitat, tradició i modernitat”.  

 

 

Al llarg de tot el dia es va poder gaudir, d’activitats com tallers d’artesania, castellers…i de diferents paradetes amb productes característics de la zona. Entre tot això, cal destacar la plaça on hi havia el tast de vins i tapes. En aquest ambient de germanor, tothom que volia podia catar els vins de Celler Malondro, Malondro’12 i Latria’12, entre d’altres.

 

 

Al costat d’aquesta gran festa del vi, la Colla de Paellers de la vila van cuinar dos plats típics : per una banda, una paella enorme d'arròs amb conill (celebrant la 18ª edició d'aquesta diada), i per altra banda, una cassolada de cargols coents per als més atrevits (12ª edició).

 

 

Tot els assistents van poder gaudir del poble i de l’impressionant paisatge que envolta aquestes terres.

 

 

 

Us hi esperem l’any que ve!