bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Prowein 2016

22-03-2016

 

El passat 13, 14 i 15 de Març, va tenir lloc a la població de Düsseldorf (Alemanya), la Fira de vi més important internacionalment, PROWEN 2016.

 

Al voltant de 55.000 visitants de tot el món (un 6% més que l’any 2015 segons dades de la pàgina oficial de l’esdeveniment), van poder recollir informació en els 6.200 expositors, per fer comandes, reunions, visites o tastos de nous productes, a la vegada que varen poder gaudir de les diferents activitats programades per tots els amants del vi.

 

Per primer any, Celler Malondro, va formar part d’aquesta fira dins l’illa de la DO Montsant (que és el 3r any que hi participa). Tal i com ho expliquen al seu lloc web “Prowein és una de les trobades més importants dels cellers amb els professionals, especialment en tractar-se d’una fira a Alemanya, el segon destí de l’exportació de vins de la DO. A més, cal tenir en compte que també es donen cita en aquest esdeveniment molts professionals de països veïns com Holanda, Dinamarca, Bèlgica i Suïssa, països que se situen entre els deu principals mercats per als vins Montsant.”

 

Donada l’ importància de l’acte no varem voler deixar passar l’oportunitat sense presentar els nostres vins: Malondro 2012, Latria 2012 i Coelum 2010. ( Podeu visitar les seves fitxes de tast al següent enllaç http://www.malondro.es/vins.php )

 

Gràcies a les nombroses visites al nostre Stand F92, varem poder captar les impressions de primera mà, dels compradors i venedors del nostre producte i així conèixer una mica més profundament el consumidor final per tal de seguir millorant any rere any.

 

Agraïts per totes les visites i opinions rebudes, esperem tornar a participar en la pròxima edició, que tal i com anunciaven a la sortida del recinte serà els dies 19-21 de març de 2017.

 

Gràcies. Danke. Gracias. Thank You. Merci. Dank u wel.


Visita Club Munskankarna

22-03-2016

 

El  dissabte 19 de març, va tenir lloc al Castell de Falset, l’inauguració oficial de l’any Priorat-Montsant, després que l’associació sueca Munskänkarna, el club de vins més gran d’Europa (més de 24.000 adherits), escollís la comarca del Priorat i les dues denominacions d’origen com a “Regió vitivinícola de l’any 2016”, que compta amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme i del Patronat de Turisme de la Costa Daurada.

 

 

Desprès d’una Mini-fira organitzada el passat 17 de març a l’Hostal Sport de Falset, aquest acte tancarà l’estada de la delegació sueca desplaçada al Priorat per donar el tret de sortida a l’any Priorat-Montsant.

 

 

Celler Malondro, va presentar el vi Malondro 2012, i va tenir molt bona acceptació per part dels participants.

 

 

Gràcies un cop més a aquesta organització per visitar-nos i compartir opinions i experiències al voltant del món del vi.

 

 

http://www.munskankarna.se/


#Firadelvi Falset 2016

29-03-2016

A menys d'un mes de la #Firadelvi de Falset 2016, (adjuntem la carta de Presentació del lloc oficial) , aquest any CELLER MALONDRO,  hi estarà present, podreu tastar i disfrutar dels nostres vins en un ambient molt agradable envoltat per molts amants del món del vi així com comprar-los a la mateixa fira, d'una manera fàcil i ràpida.

T'hi esperem!

 

 

 

Els dies 30 d’abril i 1 de maig de 2016, els vins de la DO Montsant i la DOQ Priorat tornaran a ser els protagonistes de la Fira del Vi de Falset. Al seu voltant girarà un esdeveniment que s’ha convertit en cita obligada per a afeccionats i professionals del sector, sabedors que a la comarca del Priorat s’elaboren grans vins reconeguts arreu del món.

 

 

Entre els que s’acosten a Falset, s’hi troba força públic estranger, un fet que s’explica per l’elevat percentatge d’exportacions de totes dues denominacions d’origen. Amb tot, la Fira és també un gran aparador dels vins de la comarca entre el consumidor català. Aquest està cada cop més interessat en els productes de qualitat que s’elaboren al territori i, concretament, en descobrir la cultura del vi, molt arrelada en comarques com el Priorat.

 

 

Precisament, aquest és un dels grans valors d’aquesta Fira, la possibilitat d’enraonar amb els elaboradors d’aquests grans vins a casa seva, al Priorat. És una oportunitat perfecta per conèixer el treball artesà que conté cada ampolla de vi i, alhora, per deixar-se seduir per l’entorn i els paisatges d’on naixen.

 

 

El cap de de setmana del 30 d’abril a l’1 de maig de 2016 tens una cita a Falset. Hi faltaràs?

 

 

 

Per més informació consulteu http://www.firadelvi.org/