bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Accció a Munich 2017

15-02-2017

 

El passat dilluns 13 de febrer 2017 el Consell regulador de la DO Montsant va reunir a Munic (Alemanya) 15 cellers amb un centenar de professionals als que els hi van presentar els seus vins. Aquest acte estava adreçat a professionals del sector, importadors, distribuïdors, Horeca, botigues especialitzades i premsa, entre altres.

 

 

L’acte de la DO Montsant a Munic s’inicià a les 14h amb una masterclass adreçada a una selecció de 30 professionals, dirigida per la sommelier Yvonne Heistermann. Tot seguit, i fins a les 20h, els cellers desplaçats a Munic van presentar els seus vins en un showroom obert als professionals. En el darrer tram del showroom també va poder assistir públic final i clients vip d’empreses convidades a l’acte.

 

 

La missió comercial a Alemanya, segon país per volum d’exportació de vins Montsant, s’emmarca en l‘estratègia de promoció internacional de la DO. Cal tenir present que segons dades del Consell regulador: “l’exportació suposa prop del 40% de la comercialització d’aquesta DO. I, en el cas d’Alemanya, s’hi ha exportat una mitjana de gairebé 500 mil ampolles anuals en el període 2012-2015.”

 

 

En la missió comercial a Munic, organitzada amb el suport de l’oficina d’ACCIÓ de BerlinAficina, hi va estar present Celler Malondro qui va presentar els seus vins Coelum, Malondro, Latria i Patufet.

 

 

La presidenta de la DO Montsant, va destacar en un comunicat que “és una bona oportunitat perquè els cellers puguin introduir-se o ampliar la seva presència al mercat alemany, però també es tracta de fer marca com a DO, un factor clau per posicionar-se en mercats tan competitius com aquest”.

 

 

La pròxima trobada amb el mercat alemany serà el març del 2017 on Celler Malondro també anirà a Prowein 2017 repetint cita com l’any passat dins l’illa de la DO Montsant Una cita importantíssima del sector en la que seguir treballant perquè fructifiquin acords comercials que permetin augmentar la presència i el valor dels nostres vins a Alemanya, i també a altres països.

 

Moltes gràcies a tots per ser-hi.

Ens veiem el març a Prowein 2017!