bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Prowein 2017

04-04-2017

 

 

Un any més Celler Malondro ha participat en la fira de vi més important, a dia d’avui, internacionalment, Prowein 2017. Enguany es va celebrar els dies 19,20 i 21 de Març al Recinte Ferial de Messe Düsseldorf (Alemanya) juntament amb 15 cellers més de la DO Montsant.

Sis d’aquests cellers vàrem compartir l’espai que el Consell Regulador va habilitar per quart any a la fira, a la zona de Prodeca.

 

 

Prowein, és una de les trobades professionals més importants pels cellers de la DO Montsant, “especialment en tractar-se d’una fira a Alemanya, el segon destí de l’exportació de vins de la DO” (segons ens indica la web de la denominació d’origen). No només ciutadans alemanys visiten el recinte aquest dies sinó que també hi són presents professionals d’Holanda, Dinamarca, Bèlgica i Suïssa..., entre d’altres països d’arreu del món.

 

 

Per més informació podeu visitar el nostre espai a la web de Prowein: http://www.prowein.com/vis/v1/en/exhibitors/prowein2017.2521292?oid=29558&lang=2

 

 

Gràcies un cop més a tots els assistents.

Fins l’any que ve


Montsant USA Wine Tour

19-04-2017

 

Celler Malondro va ser un dels 13 cellers de la Denominació d'Origen Montsant que va participar al "Montsant USA Wine Tour" organitzat per Acció (Departament de la Generalitat de Catalunya). Un total de 40 vins van estar disponibles per a professionals assistents a l'acte. Gairebé 200 experts entre importadors, distribuïdors, sommeliers, botigues especialitzades, premsa i restaurants, van assistir als esdeveniments de Miami (Florida) i Los Angeles (Califòrnia) per descobrir el perfil dels vins d'aquesta DOP. Cada esdeveniment va començar amb un seminari impartit pel Sommelier Lucas Payà, molt conegut pel seu temps com a Sommelier de “El Bulli”, restaurant de Ferran Adrià, que també té àmplia experiència en el mercat nord-americà. El seminari tractava el tema dels diferents sòls de la zona, el raïm típics, el clima i característiques principals dels nostres vins. Seguidament, s'organitzava un showroom on els professionals podien provar els vins dels cellers participants. 
El mercat dels EUA, és el més gran en quan a exportació en volum dels vins de Montsant. És per això que aquesta acció va ser una bona oportunitat pel celler per poder posicionar els seus vins dins aquest territori i ampliar la seva presència al mercat dels EUA. A més, pels professionals del vi a Miami i Los Angeles, va servir per donar a conèixer i experimentar de primera mà els vins del Montsant.

 


Gràcies a tots els participants.