bandera catalana banderaEspa bandera anglesa
vinos de calidad productes gourmet experiencia y sabor cata de vino precio y calidad productos de proximidad sabor de la tierra de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa de la tierra a la mesa
Cata Gilbert & Gaillard 2017
17-05-2017
Ampliar

 

El passat mes d’abril es van fer públics, a Barcelona, els resultats del concurs internacional Gilbert & Gaillard en relació als vins i caves de Catalunya. En total, s'han reconegut 249 vins de 104 cellers diferents.

 


François Gilbert, fundador de la revista Gilbert & Gaillard feia un balanç global dels resultats dient que "Catalunya ens ha sorprès per l'autenticitat de la terra, per la gran aposta de varietats autòctones i per a cada zona productora ha sabut trobar la seva identitat en el De fet, insistia, "hem pogut provar diverses anyades en el que portem de concurs i estem contents perquè hem pogut veure l'evolució del vi en funció del país d'on neix".

 


Pel que fa a les varietats, i reforçant el que comentava el tastador respecte a les autòctones, afegia que li han semblat molt interessants els vins elaborats amb varietats com el Trepat, Sumoll, Picapoll i la Garnatxa Peluda. "Varietats potser més desconegudes a nivell internacional, però que expressen aquesta autenticitat a què ens referim del seu territori".

 


Gilbert & Gaillard organitza aquests premis un cop l'any juntament amb INCAVI i avalua els vins presentats a cegues. Els tasts es fan a nivell mundial, on estan avaluant fins a 12.000 vins de totes les procedències vitivinícoles del planeta -i d'aquests, aquest any uns 700 han estat catalans. Aquest 2017, entre les principals novetats del certamen, hi ha la posada en marxa d'un nou servei que servirà per apropar el vi guanyador en el mercat internacional. Serà gràcies a un comerç electrònic, que a partir del mes de juny, oferirà els productes amb medalla a través d'una botiga en línia que penjarà de la pàgina web de la publicació.

 


Aquests premis compten amb tres categories diferents: la d'OR + 90 punts, en la qual han obtingut medalla 79 vins i escumosos de 57 cellers, la categoria d'Or, amb 145 vins i escumosos de 92 cellers premiats, i, finalment, la categoria de Plata, en la qual s'ha concedit medalla a 25 vins i escumosos de 21 cellers.

 

 


Des de Celler Malondro, estem contents d'anunciar les puntuacions obtingudes:

 

 

 

 


Malondro Blanc 2015: Or Plus


Malondro 2011: Or


Coelum 2010: Plata


Besllum 2012: Or

 

Font: http://es.gilbertgaillard.com/
Malondro & DO Montsant a Suïssa
17-05-2017
Ampliar

 

Celler Malondro va ser un dels 8 cellers participants a l'acte "DO Montsant a Suïssa" concretament a Zurich el passat 16 de maig.

 


Els professionals del vi van tenir l'oportunitat d'aprendre més sobre la DO Montsant, la diversitat dels vins,principalment de Garnatxa i Carinyena que reflecteixen la diversitat de sòls i microclimes dins de la mateixa zona.

 


David Schwarzwälder, un periodista alemany molt conegut, especialitzat en vins i menjar espanyol, va fer un seminari per explicar més detalls sobre la regió i amb l'oportunitat de provar un vi representatiu de cada celler. Malondro Blanc 2015 que va guanyar Or Plus a Gilbert & Gaillard va agradar molt als participants. La combinació de fruita, mineralitat i el seu punt salí al final, va sorprendre de manera molt agradable a tots els presents. David Schwarzwälder té una àmplia experiència amb els vins espanyols en els mercats de Suïssa, Àustria i Alemanya.

 


Durant el seminari hi havia un Showroom on els assistents van tastar 24 vins. Gairebé 70 professionals, incloent importadors, distribuïdors, botigues especialitzades, premsa especialitzada i HORECA van estar presents en l'esdeveniment. Més tard, va haver l'oportunitat de que els aficionats al vi poguessin tastar i conèixer els vins de DO Montsant. Aquesta acció va ser una bona oportunitat per al celler, per donar a conèixer els seus vins a Suïssa.

 


Moltes gràcies a tots els participants!
Montsant USA Wine Tour
19-04-2017
Ampliar

 

Celler Malondro va ser un dels 13 cellers de la Denominació d'Origen Montsant que va participar al "Montsant USA Wine Tour" organitzat per Acció (Departament de la Generalitat de Catalunya). Un total de 40 vins van estar disponibles per a professionals assistents a l'acte. Gairebé 200 experts entre importadors, distribuïdors, sommeliers, botigues especialitzades, premsa i restaurants, van assistir als esdeveniments de Miami (Florida) i Los Angeles (Califòrnia) per descobrir el perfil dels vins d'aquesta DOP. Cada esdeveniment va començar amb un seminari impartit pel Sommelier Lucas Payà, molt conegut pel seu temps com a Sommelier de “El Bulli”, restaurant de Ferran Adrià, que també té àmplia experiència en el mercat nord-americà. El seminari tractava el tema dels diferents sòls de la zona, el raïm típics, el clima i característiques principals dels nostres vins. Seguidament, s'organitzava un showroom on els professionals podien provar els vins dels cellers participants. 
El mercat dels EUA, és el més gran en quan a exportació en volum dels vins de Montsant. És per això que aquesta acció va ser una bona oportunitat pel celler per poder posicionar els seus vins dins aquest territori i ampliar la seva presència al mercat dels EUA. A més, pels professionals del vi a Miami i Los Angeles, va servir per donar a conèixer i experimentar de primera mà els vins del Montsant.

 


Gràcies a tots els participants.
Prowein 2017
04-04-2017
Ampliar

 

 

Un any més Celler Malondro ha participat en la fira de vi més important, a dia d’avui, internacionalment, Prowein 2017. Enguany es va celebrar els dies 19,20 i 21 de Març al Recinte Ferial de Messe Düsseldorf (Alemanya) juntament amb 15 cellers més de la DO Montsant.

Sis d’aquests cellers vàrem compartir l’espai que el Consell Regulador va habilitar per quart any a la fira, a la zona de Prodeca.

 

 

Prowein, és una de les trobades professionals més importants pels cellers de la DO Montsant, “especialment en tractar-se d’una fira a Alemanya, el segon destí de l’exportació de vins de la DO” (segons ens indica la web de la denominació d’origen). No només ciutadans alemanys visiten el recinte aquest dies sinó que també hi són presents professionals d’Holanda, Dinamarca, Bèlgica i Suïssa..., entre d’altres països d’arreu del món.

 

 

Per més informació podeu visitar el nostre espai a la web de Prowein: http://www.prowein.com/vis/v1/en/exhibitors/prowein2017.2521292?oid=29558&lang=2

 

 

Gràcies un cop més a tots els assistents.

Fins l’any que ve
Presentació Patufet 2015
14-03-2017
Ampliar

 

 

 

 

 

Tot i que ahir ja es va presentar aquest vi al programa “Divendres” de TV3, on cal remarcar que va agradar molt, avui us presentem oficialment el “Patufet”, una nova gamma de vi jove i fresc, seguint l’essència i el perfil dels vins de Celler Malondro.

 

Aquest petit-gran vi, neix amb l’objectiu de captar l’atenció dels més joves o principiants en el món del vi, per tal de introduir-los a la cata i degustació del vins del Montsant, característics per la seva mineralitat i balsàmics gràcies a les influències de l’entorn, però aquest cop molt més dinàmic, amb fruita i una mica de barrica però molt ben integrada.

 

Fàcil de combinar i agraït de compartir, l’historia del Patufet és veu reflectida en moltes de les característiques del vi:

  • És jove i atrevit com el vailet protagonista
  • Comparteixen lloc de naixement, el camp.
  • Combina molt bé amb l’arròs amb pollastre, igual que el que preparava la mare del Patufet en el conte

 

Aprofitant la ben entesa anunciem que el vi Patufet estarà present a la propera Fira de vi de Falset 2017 (del 29 d'abril a l'1 de maig de 2017)

 

I com diu la famosa cançó del conte:

"Patim, patam, patum, homes i dones del cap dret,

Patim, patam, patum, no trepitgeu en Patufet.”
Accció a Munich 2017
15-02-2017
Ampliar

 

El passat dilluns 13 de febrer 2017 el Consell regulador de la DO Montsant va reunir a Munic (Alemanya) 15 cellers amb un centenar de professionals als que els hi van presentar els seus vins. Aquest acte estava adreçat a professionals del sector, importadors, distribuïdors, Horeca, botigues especialitzades i premsa, entre altres.

 

 

L’acte de la DO Montsant a Munic s’inicià a les 14h amb una masterclass adreçada a una selecció de 30 professionals, dirigida per la sommelier Yvonne Heistermann. Tot seguit, i fins a les 20h, els cellers desplaçats a Munic van presentar els seus vins en un showroom obert als professionals. En el darrer tram del showroom també va poder assistir públic final i clients vip d’empreses convidades a l’acte.

 

 

La missió comercial a Alemanya, segon país per volum d’exportació de vins Montsant, s’emmarca en l‘estratègia de promoció internacional de la DO. Cal tenir present que segons dades del Consell regulador: “l’exportació suposa prop del 40% de la comercialització d’aquesta DO. I, en el cas d’Alemanya, s’hi ha exportat una mitjana de gairebé 500 mil ampolles anuals en el període 2012-2015.”

 

 

En la missió comercial a Munic, organitzada amb el suport de l’oficina d’ACCIÓ de BerlinAficina, hi va estar present Celler Malondro qui va presentar els seus vins Coelum, Malondro, Latria i Patufet.

 

 

La presidenta de la DO Montsant, va destacar en un comunicat que “és una bona oportunitat perquè els cellers puguin introduir-se o ampliar la seva presència al mercat alemany, però també es tracta de fer marca com a DO, un factor clau per posicionar-se en mercats tan competitius com aquest”.

 

 

La pròxima trobada amb el mercat alemany serà el març del 2017 on Celler Malondro també anirà a Prowein 2017 repetint cita com l’any passat dins l’illa de la DO Montsant Una cita importantíssima del sector en la que seguir treballant perquè fructifiquin acords comercials que permetin augmentar la presència i el valor dels nostres vins a Alemanya, i també a altres països.

 

Moltes gràcies a tots per ser-hi.

Ens veiem el març a Prowein 2017!
CATA DE VINS A DINAMARCA
30-11-2016
Ampliar

 

Dimecres passat 23.11.15 , varem viatjar direcció Copenhaguen (Dinamarca)  amb les mostres de vi de Celler Malondro per presentar al poble Danés els nostres vins.

 

El mateix dimecres a la nit la gent d’ACCIÓ (un grup associat de la Generalitat de Catalunya que dóna suport a l'empresariat català mitjançant 6 delegacions a Catalunya i una xarxa de 36 oficines arreu del món) va organitzar pels representants dels diferents cellers, un sopar típic de la zona.

 

El dijous, en una sala d’art al vell mig de Copenhaguen la KUNSTFORENINGEN GAMMEL STRAND, varem presentar els vins: Malondro, Latria, Coelum i Malondro Blanc a diferents Sommeliers, restauradors, distribuïdors, botiguers... Tots ells van quedar encantats!

 

L’últim dia, divendres, varem fer un Retailtour, tots els cellers junts un per conèixer a diferents compradors, botiguers i especialistes de venta de vi a Dinamarca.

 

 

Gràcies a tots els organitzadors, i als clients assistents a l’acte.

 

Ens veiem a la pròxima trobada

 
Guia vins ABC 2017
30-11-2016
Ampliar

 

 

Fa pocs dies hem rebut les puntuacions de la Guia Vino ABC. Una guia elaborada per Juan Fernandez-Cuesta, crític i periodista del diari on s’ho reflecteix la qualitat de vins de fins a 30€

 

Dintre d’aquest marc, estem contents per les puntuacions obtingudes aquesta edició

- 93 punts Coelum 2010

- 92 punts Latria 2012

 

 

Tal i com indiquen a la web de la DO Montsant “Juan Fernández-Cuesta ha mostrat en més d’una ocasió la seva admiració pels vins de Montsant. De fet, les ressenyes dels vins Montsant que apareixen a la guia de 2017, en les que valora la qualitat del raïm i el vi i també el bon treball a celler, així ho evidencien”
Festa dels Millors vins de Catalunya 2016
30-11-2016
Ampliar

 

El passat dilluns 21 de novembre de 2016, es va celebrar la Festa dels Millors Vins de Catalunya a la Sala Foyer del Liceu de Barcelona.

 

La 9a edició d’aquest any 2017 l’han publicada i treballada un any més la Silvia Naranjo i en Jordi Alcover. Tal i com s’indicava a la gala d’entrega de premis, “La Guia és un referent a Catalunya, i una aposta per la proximitat, i per ajudar a donar a conèixer  els vins catalans a tothom.”

 

Dins el marc de la DO Montsant es van presentar 130 vins dels quals 41 han estat puntuats amb 9.50 punts o més, llindar a partir del qual els autors de la publicació consideren que es tracta de vins Top.

 

Concretament, les valoracions mitjanes dels vins de la DO Montsant han estat de 9,47 per vins blancs amb criança i 9,13 pels vins negres amb criança.

 

 

Vist això, a continuació us mostrem les puntuacions obtingudes pel Celler Malondro:

Malondro Blanc 2015: 9,59

Malondro 2013: 9,36

Latria 2013: 8,98
IV Experiència Verema Barcelona
17-11-2016
Ampliar

 

El passat dilluns 14 de novembre de 2016 va tenir lloc la IV Experiència Verema.

 

Un cop més, la cita va reunir a distribuïdors, sommeliers, aficionats del vi, premsa... en un entorn únic com és el Museu Marítim de Barcelona. Un espai que va reunir més de 100 bodegues i cellers. A més del showroom, aquest any també va haver-hi cates temàtiques a l’Hotel España, un espai modernista situat a la Rambla.

Al llarg del dia, de 12h a 21h ininterrompudament, es va poder gaudir dels productes de elaboradors nacionals i exposant productes coneguts o novetats per les properes campanyes.

 

Per part de Celler Malondro vem oferir als assistents:

- Malondro 2012

- Latria 2012

- Malondro Blanc 2012

 

Gràcies a tots els que us vàreu acostar al nostre estand,  i no vàreu deixar escapar aquesta cita exclusiva pels amants del món enològic.
Missió Inversa Japó 2016
08-09-2016
Ampliar

 

 

Importadors i periodistes japonesos han visitat aquesta setmana la DO Montsant en una missió inversa organitzada pel seu Consell Regulador.

 

L’objectiu principal d’aquesta trobada ha estat potenciar la imatge i la comercialització dels vins Montsant al país asiàtic, ja que és el tercer mercat exterior per volum d’exportació d’aquesta DO.

 

 

Al llarg de la setmana la DO ha organitzat diferents activitats per aquest grup de professionals: presentació, tastos guiats, visita al territori de la DO, visita al VITEC ( Parc tecnològic del Vi), visita a Siurana... Però, en concret ahir dimarts dia 7 de setembre, va tenir lloc un showroom a Falset en el que, els cellers participants, podien presentar 3 vins de la seva bodega als diferents empresaris. Celler Malondro va presentar : Malondro 2012, Latria 2012 i Malondro Blanc 2015.

 

 

La missió inversa es tanca avui dijous 8 de setembre amb un intens programa de visites dels importadors i periodistes als cellers, visites que permetran conèixer amb més detall els projectes i la filosofia que hi ha darrera de cada celler i ampolla de vi.

 

 

Foto: Visita de les vinyes de Celler Malondro aquest mati
International Wine Guide Awards 2016
22-07-2016
Ampliar

 

Ja s’han publicat els resultats de tast del concurs vins "International Wine Guide Awards 2016". S'han tastat al voltant de 3.000 vins de 30 països d’areu del món com ara: Argentina, Austràlia, Àustria, Brazil, Canada, Xile, Alemania, França, Italia, Malta, Mèxic ...

 

 

Les puntuacions pels vins presentats per Celler Malondro són les següents:

 

Malondro 2013: Medalla d’Or

Latria 2013: Medalla d’Or

Malondro blanc 2015: Medalla d’Or

 

 

 

Les sessions de tast del concurs es van realitzar al mes de juliol on finalment van triar com a guanyadors d’aquesta insígnia on un total de 811 vins (el que suposa aproximadament un 30% de les mostres presentades)

 

 

 

Entre els objectius d'aquest certamen s'assenyalen el informar els consumidors i professionals internacionals del vi sobre la qualitat dels vins premiats, ajudant a la difusió i comunicació dels mateixos; aportar un missatge d'orientació al 80% dels consumidors que esperen referències internacionals sobre el vi; potenciar la producció i elaboració de vins de qualitat i contribuir a la difusió de la cultura del vi i del consum raonable d'aquesta beguda amb qualitats beneficioses per a la salut.

 

 

Per més informació, podeu consultar els resultats a www.internationalwineguide.net
Jornada Gastronomica Cornudella 2016
19-05-2016
Ampliar

 

A Cornudella de Montsant es pot gaudir d’una gastronomia molt característica de la zona, provinent de productes de la pròpia terra, ajuntant, sabor i qualitat.

 

El passat diumenge 15 de maig de 2016  va tenir lloc la ja tradicional jornada gastronòmica amb el corresponent dinar de germanor, amb la 19ª edició de la paella de conill elaborada per La Colla de paellers de la vila i la “cargolada” que enguany es celebra la 13ª edició. 

 

 

A més del menjar, no hi pot faltar un bon vi i es per això que els cellers locals, el mateix dia de 11-14h vàrem presentar un tast dels nostres vins. Els que us vàreu acostar a l’estand de Celler Malondro vàreu poder tastar el Malondro, Latria Coelum i Malondro Blanc que fa ben poquet que ha sortit a la llum.

 

 

Juntament amb això, la diada es va amenitzar amb colles castelleres (Castellers d’Altafulla i Brivalls de Cornudella) música en viu, activitats pels més petits, mercat d’artesania…

 

 

Per sort, el bon temps ens va acompanyar i, tot en conjunt, va resultar una jornada ben completa.

 

 

No us ho perdeu l’any vinent!
Els Brots 2016
11-05-2016
Ampliar

 

Després de la poda el cep comença a treballar i es produeix el plor de la vinya, que és una mica d'aigua i saba.

 

 

Al començar la primavera, la vinya comença a créixer. Pel cep hi corre saba i apareixen els brots com els d’aquesta foto, això marca l’inici d’una nova anyada.

 

 

Durant aquests mesos, la terra es treballa per afavorir el creixement de les arrels conjuntament amb la vida del sòl.

 

 

A més, en aquesta època ens trobem en un període de risc, ja que, una gelada primaveral, podria matar els brots i espatllar tota la temporada.

 

 

Esperem que la primavera no es faci enrere i el bon temps arribi per quedar-se!
Fira del vi de Falset 2016
06-05-2016
Ampliar

 

El 30 d’abril, 1-2 de maig va tenir lloc la Fira de vi de Falset, tal i com ja havíem anunciat anteriorment.

 

Tots els amants del vi que es van acostar fins la comarca del Priorat, van poder gaudir d’un cap de setmana carregat d’activitats al voltant del món del vi. Des de tastos de blancs, compra de vins directe als cellers, un programa de tastos continuat en una carpa a càrrec de l’escola d’enologia Jaume Ciurana… entre moltes altres.

 

Tot i que dissabte no va acompanyar gaire el temps, al llarg del matí va anar sortint el sol i la gent no va dubtar en acostar-se a tastar els vins dels cellers participants a la fira, tot i que el vent ens va acompanyar tot el cap de setmana.

 

La DO Montsant va organitzar un incentiu força interessant, que convidava a comprar ampolles de vi dels cellers de la DO Montsant i, a canvi,  el consell regulador els hi regalava una samarreta.

 

Per tancar l’event d’aquest any, dilluns es va celebrar la jornada específica per professionals, on distribuïdors, comercials, responsables de botigues i restaurants… van poder gaudir del tast en exclusiva per ells.

 

 

Gràcies a tots els que us vareu acostar a l’stand de Celler Malondro, esperem trobar-vos l’any vinent!

@CellerMalondro

 

Salut!
Tast Gilbert & Gaillard 2016 amb l'INCAVI
27-04-2016
Ampliar

 

Ahir, dins la Fira Alimentaria 2016,  va tenir lloc l’acte de lliurament de premis de la revista Gilbert & Gaillard.

 

Des de Celler Malondro, estem molt contents d’anunciar les puntuacions obtingudes al tast  dut a terme per la prestigiosa revista francesa.

 

- Malondro 2013: OR

- Latria 2013: OR Plus

- Coelum 2013: OR

 

Fa unes setmanes, aquesta organització, ha posat punt i final a la seva visita per terres catalanes, organitzada per l’INCAVI (l’Associació Vinícola Catalana i l’Institut del Cava), on han tastat més de 330 vins i caves catalans.

 

Tal i com indiquen al titular de la noticia de la seva pàgina web “Gilbert & Gaillard impressionats pel vins i cellers catalans” i així ens ho van transmetre en el moment de l’entrega.

 

Aquesta revista, fundada pel senyor François Gilbert, que es distribueix a 22 països, és la segona més important de vins al món, i en aquesta edició, dedicarà un reportatge a Catalunya.

 

Una de les persones més significatives d’aquesta organització Evelyn Israel, conclou dient que “Catalunya és passió, en relació a la tradició esta contínuament innovant, ha estat un honor veure com les noves generacions tenen un interès per a recuperar el passat, conservant el que s’ha aconseguit i experimentar pel futur, símbols de l’èxit, sens dubte”.

 

Per a més informació visiteu: http://es.gilbertgaillard.com/
#Firadelvi Falset 2016
29-03-2016
Ampliar

A menys d'un mes de la #Firadelvi de Falset 2016, (adjuntem la carta de Presentació del lloc oficial) , aquest any CELLER MALONDRO,  hi estarà present, podreu tastar i disfrutar dels nostres vins en un ambient molt agradable envoltat per molts amants del món del vi així com comprar-los a la mateixa fira, d'una manera fàcil i ràpida.

T'hi esperem!

 

 

 

Els dies 30 d’abril i 1 de maig de 2016, els vins de la DO Montsant i la DOQ Priorat tornaran a ser els protagonistes de la Fira del Vi de Falset. Al seu voltant girarà un esdeveniment que s’ha convertit en cita obligada per a afeccionats i professionals del sector, sabedors que a la comarca del Priorat s’elaboren grans vins reconeguts arreu del món.

 

 

Entre els que s’acosten a Falset, s’hi troba força públic estranger, un fet que s’explica per l’elevat percentatge d’exportacions de totes dues denominacions d’origen. Amb tot, la Fira és també un gran aparador dels vins de la comarca entre el consumidor català. Aquest està cada cop més interessat en els productes de qualitat que s’elaboren al territori i, concretament, en descobrir la cultura del vi, molt arrelada en comarques com el Priorat.

 

 

Precisament, aquest és un dels grans valors d’aquesta Fira, la possibilitat d’enraonar amb els elaboradors d’aquests grans vins a casa seva, al Priorat. És una oportunitat perfecta per conèixer el treball artesà que conté cada ampolla de vi i, alhora, per deixar-se seduir per l’entorn i els paisatges d’on naixen.

 

 

El cap de de setmana del 30 d’abril a l’1 de maig de 2016 tens una cita a Falset. Hi faltaràs?

 

 

 

Per més informació consulteu http://www.firadelvi.org/
Visita Club Munskankarna
22-03-2016
Ampliar

 

El  dissabte 19 de març, va tenir lloc al Castell de Falset, l’inauguració oficial de l’any Priorat-Montsant, després que l’associació sueca Munskänkarna, el club de vins més gran d’Europa (més de 24.000 adherits), escollís la comarca del Priorat i les dues denominacions d’origen com a “Regió vitivinícola de l’any 2016”, que compta amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme i del Patronat de Turisme de la Costa Daurada.

 

 

Desprès d’una Mini-fira organitzada el passat 17 de març a l’Hostal Sport de Falset, aquest acte tancarà l’estada de la delegació sueca desplaçada al Priorat per donar el tret de sortida a l’any Priorat-Montsant.

 

 

Celler Malondro, va presentar el vi Malondro 2012, i va tenir molt bona acceptació per part dels participants.

 

 

Gràcies un cop més a aquesta organització per visitar-nos i compartir opinions i experiències al voltant del món del vi.

 

 

http://www.munskankarna.se/
Prowein 2016
22-03-2016
Ampliar

 

El passat 13, 14 i 15 de Març, va tenir lloc a la població de Düsseldorf (Alemanya), la Fira de vi més important internacionalment, PROWEN 2016.

 

Al voltant de 55.000 visitants de tot el món (un 6% més que l’any 2015 segons dades de la pàgina oficial de l’esdeveniment), van poder recollir informació en els 6.200 expositors, per fer comandes, reunions, visites o tastos de nous productes, a la vegada que varen poder gaudir de les diferents activitats programades per tots els amants del vi.

 

Per primer any, Celler Malondro, va formar part d’aquesta fira dins l’illa de la DO Montsant (que és el 3r any que hi participa). Tal i com ho expliquen al seu lloc web “Prowein és una de les trobades més importants dels cellers amb els professionals, especialment en tractar-se d’una fira a Alemanya, el segon destí de l’exportació de vins de la DO. A més, cal tenir en compte que també es donen cita en aquest esdeveniment molts professionals de països veïns com Holanda, Dinamarca, Bèlgica i Suïssa, països que se situen entre els deu principals mercats per als vins Montsant.”

 

Donada l’ importància de l’acte no varem voler deixar passar l’oportunitat sense presentar els nostres vins: Malondro 2012, Latria 2012 i Coelum 2010. ( Podeu visitar les seves fitxes de tast al següent enllaç http://www.malondro.es/vins.php )

 

Gràcies a les nombroses visites al nostre Stand F92, varem poder captar les impressions de primera mà, dels compradors i venedors del nostre producte i així conèixer una mica més profundament el consumidor final per tal de seguir millorant any rere any.

 

Agraïts per totes les visites i opinions rebudes, esperem tornar a participar en la pròxima edició, que tal i com anunciaven a la sortida del recinte serà els dies 19-21 de març de 2017.

 

Gràcies. Danke. Gracias. Thank You. Merci. Dank u wel.
Poda 2016
18-02-2016
Ampliar

 

 

Amb l’arribada del fred “definitiu”, ja fa dies que hem iniciat la poda en els ceps de Celler Malondro,

la qual s'allargarà entre els mesos de febrer i març.

 

Sempre treballem amb l'objectiu de millorar la producció any rere any i optimitzar la feina per a que els ceps creixin

de la millor manera possible per oferir-nos un millor porducte i així poder oferir al client un producte de bona qualitat.

 

 

 

 

 

 
VINOUS puntua els vins de Celler Malondro
29-01-2016
Ampliar

 

Vinous, és un lloc web especialitzat en vins, fundat per Antonio Galloni. Es va posar en marxa el maig de 2013 i actualment compta amb subscriptors a 75 Països. Aquest espai reuneix critiques professionals del vi, vídeos, fotos i l’opinió del lector en un ambient dinàmic i interactiu. En definitiva, és la visió d'Antonio Galloni de com el món del vi es pot presentar  en l’època actual,  amb l’objectiu de crear una comunitat d’amants del vi.

 

 

Galloni és un dels Principals crítics de vi del món, i en el seu espai web, podreu trobar tot el repertori de puntuacions i notes de cata dels diferents vins:  www.vinousmedia.com.

 

 

 

L’escala de puntuacions de VINOUS és la següent:

 

96-100 - Excepcional. Un vi profund i emocionalment commovedora que exemplifica els millors atributs de la seva classe. A nivell mundial és un gran vi, icònic. 

90-95 – Extraordinari. Un vi de notable personalitat i raça que val la pena buscar.

85-89 - Excel·lent. Un fort vi amb cert caràcter  que ofereix un tast molt agradable.

80-84 - Mitjana. Un vi sense defectes però, sense gaire distinció.

75-79 - Per sota del Mitjana. Un vi amb almenys un defecte notable.

<75 - No val la pena 

 

 

 

Tenint en compte això, des de Celler Malondro, estem molt contents d’haver obtingut aquests resultats: 

 

Malondro 2012: 92 punts

Coelum 2010: 92 punts

Latria 2012: 91 punts

Besllum 2012: 90 punts

Xabec 2012: 91 punts

 

 

 

Per més informació visiteu www.vinous.com/
Vi Malondro a la revista CUPATGES
28-01-2016
Ampliar

 

Cupatges és un revista en llengua catalana de divulgació de la cultura del vi i la gastronomia.

 

Està editada per l'empresa Stilgraphic, de Barcelona, i es distribueix als quioscos i establiments especialitzats. Aquesta publicació va aparèixer l'any 2004, i conté informacions del sector vinícola, reportatges sobre cellers i denominacions d'origen, entre d'altres.

 

Entre els continguts que tracta destaquen reportatges sobre varietats de reïm, comitès de tast, recomanacions i aparadors de producte, novetats, denominacions d'origen catalanes, restaurants, espais d'oci i enoturisme, fires gastronòmiques, i tot el que faci referència a aspectes relacionats amb el menjar i el beure

 

Aquesta setmana ha voglut destacar el nostre vi Malondro, entre altres vins i caves.

 

A continuació us deixem l'enllaç: http://www.naciodigital.cat/cupatges/noticia/3441/vins/setmana
Reunió Cellers. Fira del vi Falset
28-01-2016
Ampliar

 

Dilluns 25 de gener, es va celebrar la primera reunió amb els cellers de DO Montsant i DOQ Priorat, referent a la 21ª edició de la Fira de Falset que es celebrarà a finals d'abril del 2016.

 

 

Ens el comité organitzatiu, va presentar moltes propostes, esperem que aquest any sigui tot un èxit com les edicions anteriors.

 

 

Pròximament us direm les dates exactes i més detalls sobre aquesta Fira!

 

 

 

 
Exclusiu Tast DO Montsant per a professionals
18-11-2015
Ampliar

Us adjuntem el comunicat de la DO referent a l'acte qu es va celebrar el passat dilluns dia 16 de novembre al Recinte Modernista de l'hospital de Sant Pau de Barcelona:
 
 

 

Un total de 41 cellers de la Denominació d’Origen Montsant han aterrat a Barcelona, al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau, per oferir un exclusiu tast dels seus vins als professionals del sector.  L’acte ha atret un total de 962 professionals de la restauració i la distribució que han pogut conèixer de primera mà els vins que estimen la terra. Sommeliers, botiguers, restauradors i representants de diverses institucions del sector, han omplert un espai únic que ha bullit d'activitat fins les 9 del vespre.

 

 

La qualitat dels vins de Montsant, de garnatxes i carinyena, ha donat la raó a la crítica i premsa especialitzada, que en el seu dia la qualificava de “valor a l’alça” i “gran descobriment”. Avui dia, els vins de Montsant es troben a les taules d’una quarantena de països. Gairebé la meitat dels vins que s’elaboren a Montsant es destina a l’exportació. L’altra meitat es concentra en el mercat català, on els darrers cinc anys les vendes de vins de la DO Montsant han augmentat de manera significativa, fins al punt que en la actualitat més de 3 milions d’ampolles es venen en territori català.

 

 

 

 

 

És la voluntat de seguir treballant en la promoció en aquest mercat que ha dut al Consell Regulador a organitzar un tast d’aquest nivell. De fet, segons Pilar Just, presidenta de la DO Montsant: “el públic que s’ha reunit avui ha demostrat gran interès per tots i cadascun dels cellers, no han tastat només un vi, han volgut passar taula per taula per conèixer tot el que ofereixen els cellers de la DO Montsant”.

 

Així mateix els cellers de Montsant mantenen el seu propòsit de seguir sorprenent i captivant amb vins de gran qualitat, fidels a un territori on un clima de contrastos, l’orografia accidentada, la variabilitat de sòls, les varietats històriques de raïm i la mà de l’home són font de matisos.

 

Desde Celler Malondro volem donar les gràcies a tots els assistents a l'acte.

 

Fins la propera!

 

www.malondro.es
3a Experiència Verema Barcelona
10-11-2015
Ampliar

Ahir, 9 de novembre de 2015, es va celebrar la 3ª edició de L’Experiència Verema Barcelona, al Museu Marítim de Barcelona. Un espai únic on es van reunir més de 100 bodegues i cellers expositors, juntament amb el públic assistent format per, usuaris de la revista organitzadora de l’event, verema.com professionals del sector, premsa, distribució, hosteleria, estudiants, aficionats del món del vi i un llarg etcètera.

 

De 12h a 21h, els visitants van tenir l’oportunitat de tastar els següents vins de Celler Malondro:

 

- Malondro 2012

- Latria 2012

- Malondro Blanc 2014

 

 

Aquests, han estat molt ben valorats per verema.com i les opinions dels professionals que els cataven eren molt favorables, podem dir que la gent marxava de la taula 83, amb “bon sabor de boca”.

 

 

Gràcies a tots els assistents per formar part d’aquesta cita exclusiva per professionals i amants del món enològic.

www.verema.com @CellerMalondro
Premis Wein Trophy 2015
22-10-2015
Ampliar

 

 

Dins la modalitat dels premis “Wine trophy” existeixen diferents premis depenent de la zona que presentis el vi. Entre totes les posibilitats, Celler Malondro ha participat en el de Berlin i en el d’Asia, on ha obtingut 4 medalles d’or, dues a cada un dels premis, amb els vins: Latria, Xabec i Besllum.

 

 

En primer lloc, tenim el Berliner Wein Trophy 2015, que es van estrenar l’any 2004, i enguany s’ha convertit en el concurs més gran i un dels més internacionals del país.

 

Tal i com indica la web Quien gana en Berlín gana los corazones del mundo del vino entero” i es que, en aquest concurs es posen a prova fins a 5000 vins selectes, en una cata  aporta tancada a l’Hotel am Borgsigturm de Berlin-Tegel, els quals desprès es convertirán en vins referents de la zona.

 

 

En segon lloc, trobem el premi Asia Wine Trophy 2015. Segons indica la pàgina web, el consum de vi a Asia, ha augmentat considerablement en els últims anys. Gràcies a aquest premi, es satisfà la demanda de reconèixer i conèixer, per part dels consumidors asiàtics, vins de qualitat.

 

 

En aquest, cas la decisió la van prendre més de 120 jutges d’excel·lència, en una cata inicial de més de 3200 vins presentats (provinents de 29 països diferents) els jurats internacionals, han concedit més d’un miler de medalles ( 21 Gran Or, 720 Or, 432 Plata), amb aquestes xifres, s’ha convertit amb el concurs més important d’Asia. Un any més, aquesta cata va rebre el suport incondicional de la prestigiosa universitat de  Kyung Hee de Seúl.
Premiats a la revista Gilbert&Gaillard 2015
22-10-2015
Ampliar

 

Gilbert & Gaillard, és el nom de la prestigiosa revista francesa, distribuïda a 22 països diferents que compta amb més de 2 milions de lectors l’any. En el seu últim número, es va fer un article dedicat al Montsant, fent ressò a la “màgia de la diversitat” juntament amb un recull d’impressions fent referència a la seva visita del passat mes de juliol per aquesta zona del Priorat

 

 

 

Durant la seva estada, François Gilbert, director de la revista i, Evelyn Israel, representant a Espanya, van tenir l’oportunitat de tastar un nombre representatiu de vins de la DO Montsant, que són ressenyats a la guia del Concurs Internacional de la revista.

 

Entre ells, van poder catar vins de Celler Malondro. Un d’ells, el Latria 2012 ha estat premiat amb una Medalla d’or

 

 

Per més informació visiteu l’espai web: http://es.gilbertgaillard.com/
Visita delagació sueca Munskänkarna
07-09-2015
Ampliar

La DOQ Priorat i la DO Montsant  van rebre els dies 4 i 5 de setembre una delegació de l’associació sueca Munskänkarna, el club de vins més gran d’Europa (més de 24.000 adherits), que ha escollit la comarca del Priorat com a “Regió vitivinícola de l’any 2016”.

 

Segons la web de la DO Montsant  "Durant aquestes dues jornades els membres de Munskänkarna aprofundiran en el coneixement dels vins i exploraran les possibilitats enoturístiques de totes dues denominacions d’origen"

 

 

Una d'aquestes trobades es va fer divendres 4 de Setembre a l'Hostal Spport de Falset, on varen participar més de 20 cellers, on Celler Malondro va ser present, en una cata propera del vi Malondro 2012 on els membres d'aquest col·lectiu van tenir l'oportunitat de parlar dels nostres vins, catar-los, i compartir opinions més properes.

 

Gràcies a aquesta visita, recomanacions de vins i propostes enoturístiques seran publicades a la revista que l’associació distribueix entre els socis, a la seva pàgina web www.munskankarna.se i als butlletins de notícies.

 

La visita de la delegació de Munskänkarna compta amb el suport de l’associació Priorat Entorusime, l’Agència Catalana de Turisme i del Patronat de Turisme de la Costa Daurada.

.
International Wine Guide Spain 2015
26-08-2015
Ampliar

 

Contents de poder comunicar que la guia International Wine Guide ha catat i puntuat dos vins de Celler Malondro amb molt bons resultats:

 

 

MALONDRO 2012: Medalla d'or

 

LATRIA 2012: Medalla de plata

 

 

 

El concurs International Wine Guide està organitzat i desenvolupat per Catavinum. Tenen com objectiu informar als consumidors i profesionals internacionals del vi, sobre la qualitat dels vins premiats, ajudant en la difusió i la comunicació.Aquesta guia contribueix a la difusió de la cultura del vi i del comsum raonable d'aquesta beguda
Jornada Gastronòmica de Cornudella de Montsant 2015
29-05-2015
Ampliar

 

 

El passat diumenge 24 de maig de 2015, va tenir lloc la Jornada Gastronòmica de Cornudella de Montsant.

 

 

Com no pot ser diferent, el poble disposa d'una gastronomia i sabors característics. Tal i com s’indica a l’espai web del seu ajuntament, la  seva cuina “és clar exemple de l’unió de productes de qualitat, tradició i modernitat”.  

 

 

Al llarg de tot el dia es va poder gaudir, d’activitats com tallers d’artesania, castellers…i de diferents paradetes amb productes característics de la zona. Entre tot això, cal destacar la plaça on hi havia el tast de vins i tapes. En aquest ambient de germanor, tothom que volia podia catar els vins de Celler Malondro, Malondro’12 i Latria’12, entre d’altres.

 

 

Al costat d’aquesta gran festa del vi, la Colla de Paellers de la vila van cuinar dos plats típics : per una banda, una paella enorme d'arròs amb conill (celebrant la 18ª edició d'aquesta diada), i per altra banda, una cassolada de cargols coents per als més atrevits (12ª edició).

 

 

Tot els assistents van poder gaudir del poble i de l’impressionant paisatge que envolta aquestes terres.

 

 

 

Us hi esperem l’any que ve!
Primers Brots 2015
21-05-2015
Ampliar

 

Amb l'inici de la primavera, els brots de raïm comencen a sortir a les parcel·les de Celler Malondro.

 

 

Desprès d’un hivern d’acurada vigilància dels ceps, de les terres... ja es pot gaudir de l’inici d’un paisatge verd al peu del Montsant.

 

 

Degut a les altituds altes de la zona (500- 600m), el procés de naixement i maduració del brotim és una mica posterior a la resta de zones i això fa, també, que la verema s’enredereixi uns dies.

 

 

Per podreu gaudir d’aquest entorn, el proper diumenge 24 de maig de 2015 es celebra, a Cornudella de Montsant, una Jornada Gastronòmica, tradició ja molt arrelada a la zona. Aquí podreu catar els vins del nostre Celler.
FENAVIN 2015
14-05-2015
Ampliar

 

 

Ciudad Real tanca avui les portes a una de les cites més important del món del vi a nivell nacional, FENAVIN.

 

 

 

Desprès de 4 dies molt calorosos (35-40ºC), bodeguers, importadors i professionals del sector del vi, han apostat un any més per aquesta fira que acull aproximadament a unes 1400 bodegues de tot Espanya, un 12% més que l’edició anterior (2013) segons la premsa de la zona.

 

 

 

Els visitants han pogut visitar els diferents pavellons on han pogut trobar vins de gairebé totes les DO existents al país, on no hi faltava representació de vins de la DO Montsant, com els vins Malondro, Latria, Coelum....de Celler Malondro, que han aprofitat l’ocasió per donar a conèixer el seu vi internacionalment.

 

 

 

Més informació a l’espai web: http://www.fenavin.com/home.php
Tast de professionals 2015- Fira del vi Falset
11-05-2015
Ampliar

 

 

El passat dia 4 de maig de 2015, el Castell de Falset va acollir el Tast de Professionals de la Fira del Vi, on es van reunir cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant juntament amb sommeliers, restauradors, distribuïdors, importadors i premsa especialitzada.

 

 

Aquesta trobada de cellers de la comarca del priorat serveix per presentar l’anyada 2013 i és l’acte que clausura la Fira del vi de Falset d’aquest any 2015.

 

 

Celler Malondro va presentar Malondro 2013, que va tenir molt bones crítiques per part del públic assistent al llarg del matí.

 

 

 

El tast, s’ha organitzat per tercer any consecutiu gràcies a la DOQ Priorat i DO Montsant, amb l’ intenció de potenciar el vessant professional de la Fira del vi.
20ª Fira del Vi Falset
11-05-2015
Ampliar

 

 

 

El primer cap de setmana de maig 2015, es va celebrar la 20ª edició de la #Firadelvi a Falset.

 

 

 

Duran el llarg cap de setmana del pont del dia del treballador, Falset es va convertir en un punt de trobada de gent provinent de molts indrets, interessada pel vi, la cultura i el paisatge.

 

 

 

La plaça on es estava situada la fira, acollia amants del vi en un ambient molt calorós però a la vegada familiar i alegre, tot i les altes temperatures (34Cº) que es van patir en la comarca del Priorat.

 

 

 

Tal i com informa l’espai web oficial de la fira: www.firadelvi.org es van vendre “4.500 tiquets amb més de 22.500 tasts de vins, superant la xifra de 20.000 tasts que ens havíem marcat com objectiu per celebrar la 20ª edició de la fira”.

 

 

 

 

Celler Malondro va tenir l’oportunitat d’estar exposat en aquesta fira i donar a conèixer els seus vins (Malondro, Coelum, Latria i Malondro Blanc) a prop de 20.000 persones que van gaudir d’aquesta diada ja arrelada en els calendaris dels fanàtics del vi.
3 Vins de Celler Malondro Valorats per Verema.com
29-04-2015
Ampliar

Verema.com és un espai web de referència en el món del vi, bodegues, restaurants, licors i destil·lats, olis i cerveses.

 

Aquesta comunitat d’aficionats al vi i a la gastronomia ha valorat i puntuat 3 vins de Celler Malondro :

 

MALONDRO 2012: http://www.verema.com/vinos/113475-malondro-2012#ficha

 

LATRIA 2012: http://www.verema.com/vinos/113476-latria-2012#ficha

 

MALONDRO BLANC 2013: http://www.verema.com/vinos/113645-malondro-blanc-2013#ficha

 

A més, s’encarreguen d’organitzar el showroom anomenat Experiència Verema que el passat 10 de novembre de 2014 va tenir lloc al Museu Marítim de Barcelona, una cita exclusiva per professionals i amants del món enològic.
Malondro'12 i Latria'12 Premiats a GIROVI 2015
08-04-2015
Ampliar

 

El passat dissabte dia 28 de març,  va tenir lloc el XX Concurs de Vins i Caves de Catalunya - GIROVI'15, a l’emblemàtic Casino de Girona, amb la participació de més de 200 mostres de totes les D.O. catalanes. El certamen va ser creat l'any 1995 per Agustí Ensesa, fundador de l'Escola de Tastavins del Gironès.

 

En aquest acte, van estar premiats dos vins de Celler Malondro on, 200 tastadors experts, professors, alumnes i ex-alumnes de l’Escola d’Hosteleria de Girona i de l’Escola de Tastavins Gironès, enòlegs, sommeliers, el·laboradors de vi i cava, comerciants, restauradors i consumidors, van formar part del jurat que va tastar a cegues les mostres participants entre les quals es trobaven els nostres vins.

 

 

Malondro 2012: Medalla de plata

Latria 2012: Medalla de plata

 

Per més informació: www.girovi.cat
Malondro Blanc'13 premiat com a Vi institucional de la DO Montsant
13-03-2015
Ampliar

 

 

Aquesta setmana ha estat premiat el Malondro Blanc 2013, 

com a Vi Institucional de la DO Montsant.

 

 

 

 

Elaborat amb les varietats autòctones de Macabeu i Garnatxa Roja, la

fermentació d'aquest vi, es du a terme parcialment en barriques de roure francès,

i la resta en dipòsits, a una temperatura aproximada de 15ºC.

 

 

Malondro Blanc'13, és un vi característic pel seu festival aromàtic de cítrics,

fruites blanques amb pinyol i espècies.

 

 

 

Per més informació:

http://www.domontsant.com/ca/noticia/malondro-blanc-i-estones-nous-vins-institucionals-de-montsant
Poda 2015
11-03-2015
Ampliar

 

Al llarg dels mesos de febrer i març, majoritàriament, es realitza la major part de la poda de les vinyes de Celler Malondro.

 

 

Treballem amb dedicació i detall ja que sabem que és un moment molt important pel cep i pel futurs brotims.

 

 

La poda és una feina molt important per cuidar el cep i aconseguir un bon rendiment de cara als propers mesos on,

un dels principals objectius, és obtenir una bona producció de raïm a la vegada d’una bona qualitat.
Puntuacions 23456789101112 Puntuaciones Selection Das Genussmagazin
27-02-2015
Ampliar

Cellers Malondro Guardonats en una vista de vins d'Alemanya

Selection Das Genussmagazinn

 

Els vins de Celler Malondro han obtingut molt bones puntuacions en el concurs de cata  celebrat per Selection Das Genussmagazin.

Selection, és una de les principals revistes alemanes en el sector del vi. En cada edició es tasten aproximadament 1500 vins i nosaltres hem volgut formar part de  l’edició de Prowein 2015 dins la categoria de Premium Select Wine Challenge.

 

Els resultat dels nostres vins ha sigut el següent:

 

Malondro 2012: 3 estrelles = medalla de plata

Malondro Blanc 2013: 3 estrelles= medalla de plata

Latria 2012: 3 estrelles= medalla de plata

 

Per a més informació visiteu l’espai web http://www.konradin-selection.de/su_erg_9000_schnellsuche.php
Nevada a Cornudella
27-02-2015
Ampliar

 

 

A principis d’any, va arribar a Cornudella de Montsant un temporal de neu

que va afectar la població deixant un gruix de neu que feia temps que els

habitants i agricultors  de la zona no veien.

 

 

Hem tingut l’oportunitat de fotografiar una de les parcel·les de Celler Malondro,

un paisatge preciós i a la vegada poc habitual.
MALONDRO, al Saló de les Estrelles de la Guía Peñin
28-11-2014
Ampliar

 

 

 

Ahir 27 de Novembre de 2014, Celler Malondro va estar present en el Salón de las Estrellas de la Guía Peñin, en un Museu Marítim de Barcelona molt acollidor i ple de gent interessada en productes de bona qualitat-preu i amb ganes de conèixer noves experiències sensorials pel paladar.

 

Tots els professionals del vi, aficionats, i d’altres visitants que es van acostar al nostre estand, van tenir l’oportunitat de catar els nostres vins:

 

Malondro 2012: 91 punts i 5 estrelles.

Latria 2011: 88 punts i 4 estrelles.

 

Per nosaltres va ser una experiència molt enriquidora i esperem que a tots els que vareu fer un petit tastet dels nostres vins ho desfruitéssiu.
EXPERIÈNCIA VEREMA 2014 BARCELONA
25-11-2014
Ampliar

 

 

El passat dilluns 10 de novembre de 2014, el Celler Malondro va estar present amb els seus vins Malondro 2012,

Coelum 2010 i Latria 2011, a l’Experiència Verema 2014 celebrada en el Museu Marítim de Barcelona.

 

En aquest lloc tan acollidor, hi van tenir cita també moltes altres bodegues i molts cellers del país que,  en conjunt, 

es va formar una jornada molt acollidora pels amants del vi.

 

Aquesta cita era exclusiva per professionals i amants del món del v i  i l’enologia.

 
Celler Malondro puntuat per l'International Wine Cellar
06-11-2014
Ampliar

 

El prestigiós crític de vi Stephen Tenzer, editor i catador dels vins que puntuen a la revista International Wine Cellar, ha premiat dos vins del Celler Malondro amb les següents puntuacions:  

 

90 punts  Celler Malondro Besllum  2011

90 punts Celler Malondro Xabec 2011

 

Aquesta publicació que va néixer l’any 1985 i, actualment, és coneguda internacionalment, ja que ocupa un lloc important entre les millors revistes del món del vi.

 
2ª Experiència Verema Barcelona
06-11-2014
Ampliar

El pròxim dia 10 de novembre de 2014, el Celler Malondro està convidat a participar a la segona edició de l'Experiència Verema 2014, al Museu Marítim de Barcelona, situat a l’avinguda de les Drassanes s/n. Aquí hi tindran cita les millors bodegues i cellers del panorama nacional.

 

 

Celler Malondro presentarà la selecció dels següents vins de la seva producció:

 

Coelum 2010

Malondro 2012

Latria 2011

 

Per a tots aquells vulguin catar aquests vins i viure una experiència sensorial i gustativa del tot satisfactòria, l'horari al públic serà de 12h a 21h.
Celler Malondro present al Fòrum Gastronòmic BCN
22-10-2014
Ampliar

 

 

Celler Malondro juntament amb el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Montsant està present al Fòrum Gastronòmic BCN que està tenint lloc dels dies 20 al 23 d'octubre al Pavelló 1 de la Fira de Barcelona a l'Illa 307-312.

 

 

Celler Malondro participa amb quinze cellers més en representació dels vins amb DO Montsant amb l'objectiu de promoure els seus productes entre els professionals del món del vi i la gastronomia que es donen cita en aquest esdeveniment.

 

 

 

  http://www.domontsant.com/ca/noticia/16-cellers-montsant-al-forum-gastronomic-bcn
Los vinos de Celler Malondro Premiados en la Guía Peñín 2015
22-10-2014
Ampliar

 

 

Guía Peñín 2015 que ha salido a la venta este mes de Octubre

 

 

Los vinos de Celler Malondro que figuran en esta edición de la Guía Peñín son los siguientes:

 

 

- El excepcional Coelum 2010 premiado con 93 puntos.

- Nuestro vino estrella: Malondro 2012 con 91 puntos, siguiendo la trayectoria de su predecesor

- Malondro 2011 que obtuvo la misma puntuación el año pasado.

- Y por último pero no menos importante el vino más popular de Celler Malondro, Latria 2011 con 88 puntos.
Preparats per la verema
18-09-2014
Ampliar

 

 

Estem fent els últims preparatius per començar la verema al mes d'octubre.   

 

Aquest any les nostres vinyes estan inigualables i ens sentim molt orgullosos de la nostra feina,  sempre amb el respecte per nostre entorn.   

 

 

Tenim la seguretat de que la nostra labor es veurà plenament recompensanda amb uns fruits que seran la base per poder oferir uns

vins encara més excepcionals dels que us tenim acostumats.
Cicle Divendres DiVins arriba a la DO Montsant
22-07-2014
Ampliar

 

 

Vi, música i projeccions a l'espectacle Vidsonor de Adrià Grandia i Silvia Isach.

 

 

El cicle Divendres DiVins tindrà lloc el proper 1 d'agost al Castell del Vi de Falset, que serà l'escenari que maridarà vins de la DO Montsant amb un espectacle que combina les possibilitats sonores d'un instrument pretèrit com es la viola de roda, amb la que Adrià Grandia explora nous camins sonors, i les suggeridores projeccion de Silvia Isach, que utilitza formats i tècniques innovadores per comunicar amb imatges.

 

 

http://www.domontsant.com/es/noticia/vino-musica-y-proyecciones-en-el-espectaculo-vidsonor.